Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hülya ile Huysuz Cenk'te kapıştı!

Boğaz'daki Sortie Live by Cenk Eren'in cuma gecesi yine çok ünlü konukları vardı. Kıyı Restaurant'da balık yemek dışında gece hayatı olmayan Hülya Avşar, kuralını bozup Cenk Eren'i dinlemeye gitti. Ablası Leyla Avşar ve dostları ile Eren'i seyreden şarkıcı, çok keyifliydi. Eren'in ısrarıyla sahneye çıkan Avşar, bir şarkı söyledi ama 15 dakika sahnede kaldı. Çünkü izleyiciler arasında olan Seyfi Dursunoğlu, nam-ı diğer Huysuz Virjin'e laf yetiştirmeye çalıştı! Eren'in "Bunların ikisi de çok zengin" demesi üzerine Huysuz "Ben Hülya'dan zenginim, bakın ben oturup eğleniyorum, o hâlâ sahnede şarkı söylüyor" dedi.

KİM DAHA BÜYÜK?
Avşar'dan sonra Huysuz sahneye çıktı ve ayakta alkışlandı. Huysuz; Avşar'a, "Ben senden daha büyük sanatçıyım, bak beni ayakta alkışlıyorlar" deyince Avşar bu lafın altında kalmadı ve "Senin yaşına geldiğimde beni de ayakta alkışlarlar" cevabını verdi. Huysuz ile Avşar atışmaları, Cenk Eren'in şarkıları derken mekanı dolduranlar unutulmaz bir gece geçirdi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA