Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5'i

1- Erim Özşen'in üniversitelerde, kulüplerde canlı canlı yaptığı talk-şov 'Lokal Anestezi'. Çok duymuştum, izlemek kısmet olmamıştı, bu kez Bilkent Üniversitesi'nde Erim'in konuğu oldum. Bu adamın adını kenara not edin. "Yeni şovmen çıkmıyor" diyenler çok şaşıracaklar. Müthiş!
2- Ölümünün 10'uncu yılında usta Cenk Koray'ın adını yaşatmak için birincisi düzenlenen 'Cenk Koray Ekran Ödülleri'. Umarım en önemli ödül törenlerinden biri olur.
3- Tünel'deki 'Lale Plak'ta saatlerce kalıp, harika müzikler keşfetmek, merak ettiklerini orada dinlemek, sonra CD'leri toplayıp eve gelmek, kendini takdir etmek...
4- Hande Yener'in albümü haftaya çıkıyor ama bu hafta ilk şarkısı radyolarda dönmeye başladı bile. Sinan Akçıl imzalı 'Yasak Aşk' benden 10 puanı kaptı. Pop müzik dünyası hareketlenecek.
5Beyoğlu'ndaki en şirin, en samimi mekan Nature&Peace. Gündüzleri kafe, geceleri kurtlanınca bar oluyor. Bizim kızlar bu ara oradan çıkmıyor, eh ben de arada boy gösteriyorum hani, tavsiye ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA