Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kurtlar Vadisi: Plaza

Ekranlarda, Güneydoğu'yu eksen alan üç ayrı asker dizisi yayınlanıyor. Eleştirenler olduğu kadar, beğeniyle izleyenler de var. Okurumuz Bayram Altuntoprak ise hem genel bir değerlendirme yapmış, hem de 'İsimsizler' dizisini mercek altına almış:
"Sayın Yüksel Aytuğ, 'İsimsizler' dizisi hakkında yazmak istiyorum ama önce geçen sene başlayan bu kategorideki diziler ile ilgili bir genel değerlendirme yapacağım. 'İsimsizler', 'Söz' ve 'Savaşçı' dizilerini görünce 'Tamam' dedim, 'Bu sene izleyeceğim diziler belli oldu.' Diziler, gençler üzerinde de etkili olmaya başladı. Hem milli duyguları yükseltti, hem de askerliğe ilgiyi artırdı.
'Savaşçı' dizisini belli bir noktadan sonra bıraktım. 'Kaan Bozok' yüzbaşının sürekli asık suratlı ve gergin hali beni yormaya başladı. 'Kahpe Bizans' filminde kapıyı sırtında taşıyan bir karekter vardı. (Rahmetli Sümer Tilmaç'ın canlandırdığı 'Battal Gazi' karakteri) Sanki filmin sonuna kadar kapı benim sırtımdaydı; yorulduğumu ve gerildiğimi hissetmiştim. 'Kaan Yüzbaşı'nın durumu da aynı olmaya başladı. Geçen sene çok iyi gitti ve yeni sezona başladık. Ama o da ne? Bizim ilgiyle izlediğimiz 'İsimsizler' gitmiş, yerine 'Kurtlar Vadisi: Plaza' gelmiş sanki. 'İsimsizler' dizisini diğer bu tarz dizilerden ayıran özellikler şunlardı: Aile vardı, esnaf vardı, Güneydoğu halkı vardı, çocuk vardı. Yeni sezonda bunların hiçbirini göremedik..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA