Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Mesaj kaygım var üstüme gelme!

Hafta sonu yediğim, içtiğim ne varsa yakmak için spor salonuna gittim. Etrafımda, bedenine konsantre olmuş tipler vardı. Ancak her birinin üzerinde mesaj kaygılı tişörtler olduğunu fark ettim. Eğitmeninden öğrencisine herkes, günlük hayatın sıkıntılarını, mutluluk ve isyanını tişörtünün üzerinde taşıyordu. Spor salonu insanlarının tişörtleri arasında 'Ben konuşmak için burada değilim' yazılı olana bayıldım! Yani şahıs diyor ki; sporumu yapıyorum, bana yanaşma, dır dır etme, buraya kafamı boşaltmak için geldim.
Bazen ruh halimizi dile getirmekte zorlanıyoruz ve böyle yöntemlerle önlemimizi alıyoruz. Bir diğer sporcu kızın 'Yalnızım ama mutluyum' yazılı tişörtü gözüme çarpıyor sonra. Kızımız, Demet Akalın şarkılarındaki kafayı yaşıyor belli ki. 'Ben güçlüyüm' diyor, giderleniyor ve tüm hıncını salonda çıkarıyor. Keşke işe giderken de o günkü ruh halimizi yansıtan mesaj içerikli bir kıyafet giyebilsek... İnsanların takınacağı tavrı önceden belirlesek çok hoş olmaz mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA