İşe gitmeden yıllık 800 bin $ kazanıyorlar

Farklı ülkelerdeki nitelikli kişileri bulup, uzaktan çalışma modeliyle ekip kuran Crossover, Türkiye’de 165 çalışana ulaştı. Çalışan sayısını ikiye katlayacak olan şirket, yıllık 800 bin dolara kadar gelir vaat ediyor

Uzaktan çalışma hâlâ gelişmekte olan bir trend. Bütün işlerin geleceği böyle şekillenecek. Çünkü yüksek beceri gerektiren işler bulut ortamında yapılacak. Bulutta olduğu için de nerede çalıştığınızın artık bir önemi kalmayacak.

Bu sistemde yine herkesin bir yöneticisi, kariyeri, hedefleri olacak. Sadece ofis ortamında çalışma zorunluluğu ortadan kalkacak. İnsanlar verimli olabilecekleri her yerden çalışacak.
TÜRKİYE İKİ KAT BÜYÜDÜ

Biz 108 ülkede hizmet veriyoruz. Ağırlıklı olarak Amerikalı şirketler, dünyanın neresinde olursa olsun bu yetenekli kişileri işe almak istiyorlar. Türkiye'de 165 kişi bu şekilde çalışıyor. Bu sayı 6 ay önce 80'lerdeydi. Bugün iki katına çıktı. Önümüzdeki 6 ayda da bu sayıyı ikiye katlamayı hedefliyoruz.

Türk insanı gerçekten çok zeki ve çalışkan. Bize başvuru yapan binlerce insan var. Onları zaman zaman çok ciddi testlerden geçiriyoruz. Ve Türkler bu testlerden hep en yüksek sonuçları alıyor. Bugüne kadar 165 kişiyle çok başarılı işlere imza attık. Dolayısıyla ekibe yeni kişileri katmayı arzuluyoruz. Bizimle çalışanlar da çevrelerinden bazı kişileri öneriyor. Böylece hızla büyüyoruz.
YILDA 108 ÜLKEDE 5 BİN KİŞİYE ULAŞTIK

Yıllık 200 bin ila 800 bin dolar arasında bir gelir vaat ediyoruz. Ödemeler dolarla yapılıyor. Çalışanlar da bu sistemin avantajlarını kullanıyor. Mesela bizde çalışan biri İstanbul'dan İzmir'e taşındı. Çünkü onu buraya bağlayan bir ofis kalmadı.

Dünya çapında 5 yılda 5 bin çalışana ulaştık. Amerika, Hindistan, Brezilya ve Romanya'dan sonra Türkiye 5'inci sırada yer alıyor. Türkiye en hızlı büyüdüğümüz ülkeler arasında yer alıyor.
ÇALIŞAN GLOBAL BİR AĞA DAHİL OLUYOR
Mesela ABD'de bir şirket bize, 'Benim bir ekibe ihtiyacım var' diyor. Bu her alanda olabilir; finans, Ar-Ge, bilişim... Biz aranılan nitelikteki insanları buluyor ve o kişileri bulut ekibine yerleştiriyoruz. Böylece dünyanın farklı ülkelerinden kişiler aynı şirkete hizmet veriyor. Çalışan da global bir ağa dahil oluyor.
Teknik olan ve teknik olmayanlar var. Teknik olanda daha çok yazılım geliştirici şirketler var. Teknik olmayan tarafta ise satışpazarlama, finans, perakende, e-ticaret gibi her sektördeki şirketlerden talep alıyoruz.
EN SON HABERLER
- 1 Yeni Malatyaspor'da sözleşmesi sıkıntısı! 10 futbolcu...
- 2 70 bin kişilik çalışan ordusu
- 3 Siemens Ar-Ge’de kadın harekâtı
- 4 Geleceğin şefleri yetişiyor
- 5 Duygusal zekâ sahnede
- 6 Atamalar
- 7 Geleceğin veri bilimcileri ING’den çıkacak
- 8 Genç yetenekler Türk Telekom’da START verdi
- 9 Atamalar
- 10 Atamalar