Dr. Ender Saraç kurban eti tüketimi konusunda uyardı ve açıkladı! Bu şekilde tüketirseniz hazmı kolaylaştırıyor

Kurban Bayramı’nda yoğun şekilde tüketilen et, doğru tüketilmezse çeşitli hastalıkları da beraberinde getirebiliyor. Etin yanında tüketilen besinler ya da içecekler sindirim problemlerine neden oluyor. Peki et tüketirken nelere dikkat etmeliyiz? Sindirim problemleri yaşamamak için etin yanında ne tüketmeliyiz? Dr. Ender Saraç, kurban etinin nasıl kesilmesi gerektiğini açıklayarak, et tüketimine dair sabah.com.tr’ye özel açıklamalarda bulundu.
KISMET ZEYNEP ERCAN
Giriş Tarihi: 19.07.2021 10:15 Güncelleme Tarihi: 19.07.2021 14:28

Kurban Bayramı'nda kırmızı et tüketimine dikkat edilmesi gerekiyor. Aşırı tüketilen et ve tatlı çeşitli sağlık problemlerine zemin hazırlıyor. Dr. Ender Saraç, etin yanında tüketilmesi gereken besin ve içecekleri sıralayarak sabah.com.tr'ye özel et kesimi ve tüketimi konusunda açıklamalarda bulundu.

İşte Dr. Ender Saraç'ın açıklamaları…

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.