Hazımsızlığı engellemek için eti bu saatte yiyin!

Kurban Bayramı’nda tüketim sıklığı ve miktarı artan kırmızı et; mide, kalp ve sindirim sisteminde rahatsızlıklara yol açabilir. Dahiliye Uzmanı Dr. Hatike Hançer uyardı: “Kalp hastaları her zamanki beslenme diyetlerine dikkat etmeli” dedi.
GÜL KİREKLO
GÜL KİREKLO
Giriş Tarihi: 18.06.2024 10:20 Güncelleme Tarihi: 18.06.2024 10:20

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Hatike Hançer, bayram sofralarında herkesin ama özellikle kalp hastalarının yediğine içtiğine dikkat etmesi gerektiğini söyleyerek "Dengeli beslenerek, sağlığınızı koruyun" uyarısında bulundu.

HABERİN DEVAMI