Kurban bayramında demir depolarını fulleyeceksiniz! Etin yanında mutlaka bunu tüketin...

Kurban Bayramına günler kala Gıda Mühendisi Dr. Hilal Demirkesen Bıçak'tan et tüketimine ilişkin altın değerinde tavsiyeler geldi. Bayram sofralarının vazgeçilmezi kavurmayla ilgili doğru bilinen yanlışları aktaran Demirkesen Bıçak, demir eksikliği sorunu yaşayanların eti nasıl tüketmesi gerektiğini anlattı.
Giriş Tarihi: 12.06.2024 14:29 Güncelleme Tarihi: 12.06.2024 14:29

Kurban Bayramında sofraların başkahramanı şüphesiz et. İnsan vücudu için en önemli protein kaynağı olan et, özellikle Kurban Bayramında bilinçsizce tüketilince bazı olumsuzlukları da beraberinde getirebiliyor.

HABERİN DEVAMI