Doğrudan kanserli hücrelere savaş açıyor! Bu suyu kaynatınca şifa saçıyor...

Göz alıcı renkleriyle girdiği her yiyeceği tatlandıran karadut, aslında bundan çok daha fazlasına sahip. Son zamanlarda giderek artan kanser hastalığına karşı deva olarak da kullanılabilecek olan karadut, dut ailesinin de en sulu ve dolgun olanı. Doğrudan da tüketebileceğiniz bu meyveyi, dilerseniz tatlılarınızda dilerseniz de marmelat olarak da tüketebilirsiniz. Ancak en şifali hali olan karadut şurubunun tüm faydaları ise şöyle...
Giriş Tarihi: 01.03.2023 13:29 Güncelleme Tarihi: 01.03.2023 13:38
HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.