Dondurucuda sakladığınız bu besin zehre dönüşüyor: Sürekli yaptığınız bu hataya dikkat!

Yaz aylarının sonlarına doğru bazı sebzeleri kış aylarında tüketmek için dondurucuya atıp saklarız. Fakat her ürünü dondurucuya attığınızda tadı eskisi gibi olmaz. Hatta bazı besinler bakteri yuvasına dönüşerek tadı zehire dönüşür ve sağlığınızı büyük bir riske sokar. İşte bu besinlerin neler olduğunu sizler için araştırdık…

Giriş Tarihi: 21.09.2022 14:37 Güncelleme Tarihi: 21.09.2022 14:52
HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.