En sağlıklı et türü sanıyoruz! Yavaş yavaş zehirliyor

Tavuk, yüksek kaliteli proteinin en çok yönlü formlarından biridir, bu yüzden pek çok tarifte yaygın olarak bulunur. Fırında pişirilmekten ızgaraya ve salataya veya sandviçe konulmaya kadar, tavuk yemek sağlıklı (ve çok yönlü) bir protein seçimi olabilir. Ancak aynı zamanda kızartılabilir veya peynirle kaplanabilir. Bu da çok sağlıklı bir tercih olmaktan çıkıyor.

Giriş Tarihi: 08.11.2021 15:41 Güncelleme Tarihi: 08.11.2021 15:51
HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.