Günde sadece 2 diş tüketin! Yağlanmaya karşı karaciğerinizi hemen yeniliyor
Karanfil, Syzygium aromaticum olarak da bilinen, yaprak dökmeyen bir karanfil ağacının çiçek tomurcuklarıdır. Hem bütün hem de öğütülmüş formlarda bulunan bu çok yönlü baharat, rostoları baharatlamak, sıcak içeceklere lezzet katmak ve kurabiye ve keklere baharatlı sıcaklık getirmek için kullanılabilir. Fakat bunun yanı sıra mucizevi sağlık etkilerine de sahip
Karanfilleri zencefilli kurabiyelerin ana bileşenlerinden biri veya Hint mutfağında temel bir baharat olarak biliyor olabilirsiniz. Karanfil en çok tatlı ve aromatik bir baharat olarak bilinir, ancak geleneksel tıpta da kullanılmıştır. Aslında, çalışmalar, karanfildeki bileşiklerin, karaciğer sağlığını desteklemek ve kan şekeri seviyelerini dengelemeye yardımcı olmak da dahil olmak üzere çeşitli sağlık yararları olabileceğini bulmuştur. İşte , karanfil yemenin en etkileyici sağlık yararları...