Ihlamuru bu şekilde demlemek faydasını 15 kat daha artırıyor! Ağır grip semptomlarını ortadan kaldırıyor...
Sağlığa faydaları birçok bilimsel makaleye konu olmuş, doğadaki doğal ilaç olarak adlandırılan ıhlamur, gribal enfeskiyona yakalanan kişiler için adeta şifa dağıtıyor. Ihlamurun saymakla bitmeyen faydalarından yararlanmak için, doğru teknikle demlemek gerekiyor. Doğru demlendiğinde faydası 15 kat artan ıhlamur, vücuttaki enfeksiyonu tamamen bitirerek bağışıklığı güçlendiriyor. İşte ıhlamurun doğru demlenme tekniği ve faydaları...
Ihlamurun mucizevi etkilerinden faydalanmak için, doğru teknikle demlemek gerekiyor. Bilinenin aksine, ıhlamuru uzun uzun kaynatmak içerisindeki tüm besin değerlerinin buharla uçmasına neden oluyor. Kaynadıkça acılaşan ıhlamur yaprakları aynı zamanda tat olarakta lezzetini kaybediyor. Uzmanlar, ıhlamurun doğru şekilde demlendiğinde faydasının 15 kat arttığını belirtiyor. peki, ıhlamuru nasıl demlemek gerekiyor? İşte ıhlamurun besin değerlerinin kaybolmadığı demleme şekli;