Kaynatıp içen şifa buluyor! Hücreleri onararak kanser riskini ortadan kaldırıyor

Meyveler içerisinde saymakla bitmeyen yararlarıyla öne çıkan karadut, dut ailesinin en sulu olanıdır ve koyu bordo-siyah bir renge sahiptir. Oldukça narin bir meyve olan karadut, toplanıldığı anda direkt olarak tüketilebileceği gibi reçel, marmelat, dondurma ya da meyve suyu olarak da kullanılabilir. Karaduttan yapılan şurubu ise hem doğal hem de oldukça sağlıklı tam bir şifa deposudur. İşte karadut şurubu hakkında bilmeniz gereken her şey…
Giriş Tarihi: 20.05.2022 08:57 Güncelleme Tarihi: 04.01.2024 08:58
HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.