Şeker hastası olmak istemiyorsanız her gün bir avuç yiyin! Öyle bir şifası var ki...

Diyabetli kişilerin vücutları yeterince insülin üretemez veya insülini düzgün kullanamaz. Bu da kanlarında glikoz birikmesine neden olur. Düşük glisemik indeksli (Gİ) yiyecekleri seçmek, durumu yönetmeye yardımcı olmanın etkili bir yoludur. Şeker hastaları için, vücudun yavaş emdiği yiyecek ve içecekler en iyisidir çünkü kan şekerinde ani yükselmelere ve düşüşlere neden olmazlar. Aynı durum şeker hastası olmak istemeyenler için de geçerlidir.
Giriş Tarihi: 26.09.2022 08:51 Güncelleme Tarihi: 26.09.2022 09:09
HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.