Yeşile dönen yumurta sarısı yenir mi?

Yumurta, özellikle kaliteli protein kaynaklarından biri olarak herkesin beslenme listesindeki ana gıdalardan birini oluşturuyor. Özellikle kahvaltılarda tüketilen bu gıda, herkes için ihtiyaç duyulan günlük alınması gereken besin değerlerinin birçoğunu sunuyor. Fakat buradaki en önemli nokta; "gerçekten yumurtayı doğru seçebiliyor muyuz?" sorusu oluyor. Bununla birlikte doğru şekilde pişirilmeyen yumurta da sandığınız kadar faydalı olmayabiliyor. Bu nedenle piştikten sonra etrafında yeşil bir halka görüyorsanız, bu o yumurtada sorun var demektir. İşte bundan kaçınmanın yolu...

Giriş Tarihi: 24.11.2021 14:37 Güncelleme Tarihi: 24.11.2021 14:40
HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.