Yılların şefi açıkladı: Sulu sulu damat çatlatan tavuk göğsünün sırrı bu 10 dakikalık adımda!
Profesyonel şef Frank Proto, tavuk göğsünü her seferinde "mükemmel sulu" ve "lezzetli" yapmanın sırlarını paylaştı. 24 yıllık mutfak tecrübesiyle dikkat çeken Proto, yayınladığı videosuyla milyonlara ulaştı. "Tavuk göğsü kuru ve lif lif olmak zorunda değil" diyen usta şef, doğru tekniklerle her ev aşçısının harikalar yaratabileceğini söylüyor.
Frank Proto, tavuk göğsü pişirirken baharat kullanımında minimalist bir yaklaşım benimsiyor. "Sadece tuz ve taze çekilmiş karabiber yeterli" diyen Proto, baharatlı karışımların yüksek ısıda pişirilirken yanabileceğine dikkat çekiyor. Baharatlama işlemini yaparken de, tavuk göğsünün her iki tarafının iyice tuzlanması gerektiğini vurguluyor.