Yılların şefi açıkladı: Sulu sulu damat çatlatan tavuk göğsünün sırrı bu 10 dakikalık adımda!

Profesyonel şef Frank Proto, tavuk göğsünü her seferinde "mükemmel sulu" ve "lezzetli" yapmanın sırlarını paylaştı. 24 yıllık mutfak tecrübesiyle dikkat çeken Proto, yayınladığı videosuyla milyonlara ulaştı. "Tavuk göğsü kuru ve lif lif olmak zorunda değil" diyen usta şef, doğru tekniklerle her ev aşçısının harikalar yaratabileceğini söylüyor.

Giriş Tarihi: 09.04.2025 17:12 Güncelleme Tarihi: 09.04.2025 17:14
HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.