Bu besini çiğ yuttuğunuz anda iltihaba dönüşüyor!

Daha sağlıklı olabilmek adına bazı besinlerin çiğ tüketimi arttı. Çiğ haliyle tüketilen birçok besin daha fazla vitamin ve mineral takviyesi sağladığı için daha sağlıklı kabul ediliyor. Ancak uzmanlar, bazı besinlerin çiğ halde tüketiminin adeta zehir saçtığını belirtti. Çğ tüketildiği andan itibaren vücutta iltihaplanma başta olmak üzere birçok sağlık sorununu beraberinde getiren bu besinler mutlaka pişmiş olarak tüketilmeli. Peki, hangi besinlerin çiğ halleri zararlı?
Giriş Tarihi: 26.11.2022 09:33 Güncelleme Tarihi: 26.11.2022 09:56

Son dönemlerde besinlerin çiğ tüketimi arttı. Besinlerin vitamin değerlerinden faydalanmak isteyenler çiğ tüketmeyi tercih ediyor. Uzmanların açıklamalarına göre, bazı besinler çiğ tüketildiğinde faydalıyken bazı besinler adeta zehir saçıyor. Peki, hangi besinlerin çiğ tüketimi zararlı? İşte asla çiğ tüketilmemesi gereken besinler...

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.