Hem çıtır hem lezzetli: Kızartmanın yağ çekmemesi için uygulamanız gereken o yöntem!

Sağlıksız olması nedeniyle sık sık uzak durulması gerektiği söylense de kızartma en sevilen kaçamaklardan biri. Kahvaltıların en sevilen menüsü patates kızartması, domates sosu üzerine bolca gezdirilmiş bir karışık kızartma tarifi… Tüm bu menüler, en mutlu, lezzet dolu anların simgesi gibi. Fakat kızartmaları yaparken en büyük sorun, fazla yağ çekmesi. İşte tüm bu sorunu ortadan kaldıracak yöntemleri size sunmaya geldik.
Giriş Tarihi: 09.02.2022 09:22 Güncelleme Tarihi: 09.02.2022 09:37

Tüm yağı çekmiş bir kızartma, lezzetini tamamen ortadan kaldırabilir. Bu nedenle yağ çekme ihtimalini ortadan kaldıracak olan püf noktalarını deneyerek çok daha pratik ama lezzetli kızartmalar hazırlayabilirsiniz. Üstelik sadece sebzelerde değil, köfte, hamur ve hatta balıkta da uygulayabileceğini bu yöntemler sayesinde her daim en lezzetli kızartmaları sofralarınızda yerini alabilir.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.