Karnabaharı yemeyenlere bile sevdirecek yöntem! Meğer haşlamak en kötü seçenekmiş…

Karnabahar, farklı şekillerde pişirilip tüketilebilen besleyici bir sebze olsa da, tadının ortaya çıkması büyük ölçüde pişirme yöntemine bağlı. Gıda uzmanları, karnabaharın haşlanarak değil farklı şekillerde pişirilmesinin tadını daha cazip hale getirebildiğini söylüyor.
DUYGU AKSOY
DUYGU AKSOY
Giriş Tarihi: 21.05.2025 16:41 Güncelleme Tarihi: 21.05.2025 16:41

Karnabaharın seveni çok severken sevmeyen de kokusuna bile tahammül edemiyor. Tadı bazı damaklara hitap etmese de, sağlık açısından içerdiği vitamin ve minerallerle önemli bir yere sahip. Ancak uzmanlara göre, doğru tekniklerle pişirildiğinde karnabaharın tadı oldukça lezzetli hale getirilebiliyor.

HABERİN DEVAMI