Meltem Açıkel turşu kurmanın sırrını söyledi: Turşu yapanlar dikkat! Eğer beyaz bir tabaka oluşuyorsa...

Tarihin en eski gıda muhafaza etme yöntemlerinden biri olan turşular, herkesin sofrasında eşsiz lezzeti ile aranılan gıdalar arasında bulunuyor. Özellikle kış aylarına hazırlanırken kurulan turşular, tüm kış boyunca hem yüksek kalitede gıda alımını hem de lezzet dolu sofralar kurmayı kolaylaştırıyor. Meltem Açıkel ise en iyi turşunun kurulması ile ilgili püf noktalarını ROZA’ya anlattı.
AYBİKE ŞAHİN
Giriş Tarihi: 15.10.2021 08:55 Güncelleme Tarihi: 15.10.2021 08:55

Genellikle salatalık, havuç veya lahana gibi sebzelerin turşuları kurulsa da aslında birçok ot ve sebze çeşidi de turşu kurmaya uygun ve farklı lezzetleri bir araya getirmenin bir yöntemi olarak biliniyor. Farklı olarak sirkesiz "probiyotik" turşu kurmanın yönteminden en kıtır turşu için kullanabileceğiniz ek gıdalara kadar en iyi turşuyu kurmanın tarifini açıklayan Meltem Açıkel, bu kışı lezzet dolu bir yan ürünle geçirmenizin sırlarını anlattı. İşte turşu kurmak hakkında tüm merak ettiklerinizin cevabı…

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.