Turşu kuranlar dikkat! Eğer üzerinde beyaz tabaka oluşuyorsa...

Yaz, kış fark etmeksizin yemeklerin yanında tüketilen turşu, bir de ev yapımı olduğu sürece tadından yenmez. Lezzetinin yanı sıra son derece sağlıklı olan ev yapımı turşuları hazırlarken birtakım kurallara dikkat etmek gerekiyor. Kurduğunuz turşunun üzerinde bir süre sonra beyaz tabaka oluşuyorsa dikkat! Şimdi sizlere bu tabakanın neden oluştuğunu, tüketilir mi sorunun detaylı cevabını ve alınması gereken önlemleri anlatacağız.
Giriş Tarihi: 02.03.2024 14:53 Güncelleme Tarihi: 02.03.2024 15:20

Hazırladığınız turşunun suyu bir süre sonra bulanıklaşıp, üzerinde kalın beyaz tabaka oluşuyor mu? Bu süreç bazen turşu açılmadan bazen de açıldıktan sonra meydana gelebilir. Turşunun üzerinde oluşan beyaz tabaka, fermantasyon sürecinin yanlış gelişmesinin bir göstergesidir.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.