Hem lezzeti hem duyguları paylaştığımız zaman geldi! En lezzetli aşurenin 5 püf noktası

Evlerimize, bulunduğumuz ortamlara akacak olan bereketin simgesi; Aşure… Birçok besini bir arada tüketebilmeye sağlayan bu tarif, yediden yetmişe binlerce insanın sevdiği lezzetlerden. Üstelik paylaşım kültürünü de en iyi şekilde yaşamamızı sağlayan aşurenin yapımı hakkında birbirinden farklı yöntemler bulunuyor. Fakat bazı püf noktaları bu tatlıyı adeta bir lezzet şölenine dönüştürebilir.
Giriş Tarihi: 28.07.2023 13:01 Güncelleme Tarihi: 28.07.2023 13:02

Aşure, Muharrem ayının 10. gününde ve sonrasında yapılan, önemli kültürel miraslardan biri. Dilimize Arapça "aşura" kelimesinden geçen aşure zamanı, yılın en güzel dönemleri arasında yer alıyor. Peki aşure nasıl yapılır ve püf noktaları nelerdir? İşte lezzet dolu o tarif…

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.