Konservedeki büyük tehlike! "Kavanozları asla bu şekilde doldurmayın!"

Kış aylarında tüketilemeyen sebze ve meyveler için en iyi yöntem, yaz aylarında yaptığımız konserveler. Fakat buradaki en önemli problem, doğru bir konserveleme yöntemi izliyor muyuz sorusu ile karşımıza çıkıyor. Meltem Açıkel ise bu nedenle tüm kış boyunca yiyebileceğiniz en lezzetli ve sağlıklı konservelerin sırrını veriyor.
AYBİKE ŞAHİN
Giriş Tarihi: 11.08.2021 14:31 Güncelleme Tarihi: 11.08.2021 14:37

En uygun hangi dönemde konserve yapılır, ne kadar muhafaza edebilirsiniz ve konserve yapmanın en pratik püf noktalarını aşçı ve yazar Meltem Açıkel'in tecrübeleri ile açıklıyor. İşte uzun süre boyunca tüketebileceğiniz ve her mevsimde en lezzetli tatlara ulaşabileceğiniz konserveler hakkında tüm merak edilenler…

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.