Patates kızartması için efsane yöntem! Çıtır çıtır olmasını istiyorsanız...

Patates kızartması herkesin severek tükettiği besinlerden biri oluyor. Sofraların vazgeçilmezi olan bu besin yanlış teknikle kızartıldığında, dağılmış bir görüntü verebiliyor. Peki çıtır çıtır bir patates kızartması için hangi yöntemi uygulamalıyız? Kızartmadan önce içine…
Giriş Tarihi: 07.12.2022 12:17 Güncelleme Tarihi: 07.12.2022 12:17

İster ezilmiş, isterseniz kızartılmış veya fırınlanmış olarak tercih edin, kavrulmuş patateslerin masadaki yeri bambaşkadır. Herkesin patates kızartması yapmak için kendine özgü tüyoları olsa da şef Millie Simpson, patateslerin çıtır çıtır yapacak bir yöntem önerdi. Gelin birlikte bakalım.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.