Tatlı yaparken neden yumurtayı oda sıcaklığında kullanmalısınız?

Tatlı yaparken karşılaştığınız hemen her tarifte yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiği uyarısı sizin de dikkatinizi çekmiştir. Ancak bir kısmımız buna çok dikkat ederken bir kısmımız ise önemsemiyor. Peki gerçekten yumurtanın oda sıcaklığında olup olmaması bir fark yaratıyor mu? İşte detaylar..
Giriş Tarihi: 24.07.2023 12:33 Güncelleme Tarihi: 24.07.2023 12:33

İster tatlı yapmaya yeni başlıyor olun, isterseniz yıllardır deneyiminiz olsun siz de mutlaka yumurtaların oda sıcaklığında tarife eklenmesi gerektiğini biliyorsunuzdur. Bu noktada kurabiye yaparken donuk bir tereyağı kullanmanın tarifi bozabileceği gibi buzdolabından çıkmış bir yumurtayı kullanmak da geri tepebilir.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.