Ustaların sırrı açığa çıktı! En lezzetli kabak tatlısını yapacaksınız: "Şekerini eklerken..."

Sakarya’da coğrafi işaretli bal kabağı, binbir emekle işlenerek damakları şenlendiren bir tatlı haline geliyor. İşletmesinde sadece kadın istihdamına yer veren Semiha Öztürk ise kabak tatlısının püf noktaları hakkında bilgiler verdi.
Giriş Tarihi: 12.08.2023 12:33 Güncelleme Tarihi: 12.08.2023 12:33

Türkiye'de kabak denilince ilk akla gelen ve kabak tatlısının da coğrafi işaret tescili bulunan Sakarya'da binbir zahmetle ekimi yapıldıktan sonra ağustos ayının sonu, eylül ayının başında hasadı yapılan bal kabakları adeta damakları tatlandırıyor.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.