Ustasından en lezzetli turşunun sırrı! Kütür kütür olması için içine...

Turşu sezonunun devam ettiği bugünlerde, en lezzetli turşunun formülü de aranmaya devam ediliyor. Kış boyunca hem lezzetli hem de şifa deposu olan turşuyu en iyi şekilde kurmak için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor. 49 yıldır turşuculuk yapan Bayram Ali Aydoğan ise verdiği ipuçlarıyla kütür kütür bir turşu yapabilmenin yol haritasını çiziyor. İşte ayrıntılar...
Giriş Tarihi: 16.10.2023 11:38 Güncelleme Tarihi: 16.10.2023 11:38

Kayseri'de 49 yıldır turşuculuk yapan Bayram Ali Aydoğan, lezzetli turşu kurmak için kaya tuzunun önemli olduğunu söyleyerek, "Turşu kurulurken malzemelerin yerli olmasına da dikkat edilmeli" dedi.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.