Yediğiniz en çıtır patates kızartmasının sırrı! Kızartmadan hemen önce bunu yaparsanız...

Çok sevilerek yenilen patates kızartmasının yanlış şekilde kızartılması fazla yağ çekmesine ve yumuşamasına neden olabilir. Bu durumda çok severek yenilen patatesin beklentilerin çok uzağında bir görüntü ve tat ile karşılaşılabilir. Tadına doyum olmayan çıtır çıtır patates kızartmasını bu püf noktalarıyla elde etmek ise aslında oldukça kolay. İşte patatesleri kıtır kıtır yapan o yöntemler…
Giriş Tarihi: 09.10.2023 16:03 Güncelleme Tarihi: 09.10.2023 16:08

Çıtır çıtır damaklarda şenlik oluşturacak patates kızartmasının bazı püf noktaları var. Patates seçiminden kızartma aşamasına kadar dikkat edilmesi gereken bu noktalar patatesleri istediğiniz kıvama getirmenizi sağlayacak.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.