Antibiyotik niyetine içiliyor! Haftada bir gün içen doktor yolunu unutuyor

Kış aylarında hasta olmamak için vitaminler alır sağlığımıza takviyeler yaparız. Bu besin, sizi hastalıklara karşı koruyacak, bağışıklığı ve kas sağlığını güçlendirecek. Her yiyen şifa bulacak! İşte doktor yolunu unutturan o besin…
Giriş Tarihi: 13.11.2022 09:40 Güncelleme Tarihi: 13.11.2022 09:57

Sakatat olarak da bilinen işkembe; inekler, koyunlar ve keçiler dahil olmak üzere çiftlik hayvanlarının mide astarından gelen bir et kesimidir. Dünyadaki kültürler uzun zamandır onu sağlıklı bir protein kaynağı olarak kullanıyor. İşkembe en çok çorba, güveç, soslu yiyecekler ve sosis gibi yemeklerde yenir.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.