Bir bardağı bağırsaktaki tüm tıkanıklığı çözüyor! Tek başına antioksidan deposu...

Kalorisi düşük, polifenoller, vitamin ve minerallerden zengin içeriği sayesinde sağlık açısından birçok faydası olan şalgam, Türk mutfak kültürümüzün sağlıklı fermente içeceğidir. Adana, Osmaniye, Hatay, Mersin, Kahramanmaraş ve çevresinde yaygın tüketilen şalgam suyu, 1997’de endüstriyel üretime geçmesiyle birlikte artık tüm Türkiye tarafından tanınıyor ve seviliyor...
SELAHATTİN DÖNMEZ
Giriş Tarihi: 07.10.2023 09:09 Güncelleme Tarihi: 07.10.2023 09:11

Bu sağlıklı içeceğin özellikle kebap yanında içildiğinde etin hazmını kolaylaştırdığı ve sindirime yardımcı olduğu da biliyoruz. Rafine şeker içermeyen, glütensiz ve probiyotik etkili olan şalgam suyu iyi yaşamı destekleyen müthiş lezzetli bir fermente antioksidan kaynağıdır. Ancak size tavsiyem sadece kebap veya etle değil aslında her gün sağlıklı beslenme planımıza 1 su bardağı şalgam suyunu eklemenin sayısız şifası bulunur. Şalgam suyunu ayrana katabilir, salatalara sos şeklinde zeytinyağı ile karıştırarak ekleyebilir, ana öğünlerde sebze, kuru baklagillerin yanında içebilirsiniz.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.