Çiğ şekilde asla tüketmeyin! Sürekli yaptığınız bu hata adım adım organları bitiriyor

Çiğ tüketilen sebzeler zamanla sağlık sorunlarına yol açabilir. Fakat bazı sebzeler çiğ yenildiğinde daha sağlıklı oluyor. Ancak her besin için geçerli değil. Peki hangi besinler çiğ tüketilmemeli? İşte detaylarının sizler için derledik…
Giriş Tarihi: 28.11.2022 13:06 Güncelleme Tarihi: 28.11.2022 13:26

Kurabiye hamurunu fırına girmeden önce yemenin potansiyel tehlikeleri ne kadar cezbedici olsa da oldukça iyi bilinmektedir. Ancak çiğ yenildiğinde zehirli olabilecek yiyeceklerin olduğunu biliyor muydunuz? Örneğin barbunya ve mürver, pişirildiğinde sizin için çok iyi olmasa da gayet iyidir, ancak çiğ tüketilirse çok zararlı olabilir.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.