Dondurup yediğinizde vücuttaki parazitleri ve bağırsak solucanlarını öldürüyor! Deneyen herkes artık böyle tüketiyor...

En faydalı turunçgillerin başında gelen limon, hem enfes bir şifa kaynağı hem de harika aroması sayesinde yemeklerin vazgeçilmezi. Alternatif tıptada geniş bir yere sahip olan limonu dondurup tükettiğinizde faydası neredeyse 5 kat artıyor. Kabuğu ile dondurulup tüketildiğinde bakterilere savaş açan limonun faydaları saymakla bitmiyor. İşte detaylar...
Giriş Tarihi: 02.11.2023 10:43 Güncelleme Tarihi: 02.11.2023 10:43

Güçlü bir antimikrobiyal olan limon, düzenli tüketildiğinde vücuttaki parazitleri, bağırsak solucanlarını ve bakterileri öldürme etkisine sahip. Genelde limon suyu, yemek ve salatalara aroma vermesi ya da zayıflamak isteyenlerin kullandığı bir besin haline dönüşse de aslında limonun kendisi, bu etkilerden bundan çok daha fazlası… Beslenme uzmanlarına göre limonu dondurup kabukları ile birlikte tüketmek çok daha sağlıklı.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.