İçeriğindeki "sülforafan" hayatınızı kurtarıyor! Damarlardaki yağı söküp atan o besin… Mutlaka çiğ tüketin!

Son araştırmalar, sülforafan açısından zengin besinler tüketmenin felç riskinde %13’lük bir düşüş sağladığını tespit etti. Bu etkisini ise aslında kolesterol seviyelerindeki değişimi sağlamakla gerçekleştiriyor. Peki sülforafan hangi besinlerde mevcut?
Giriş Tarihi: 19.11.2022 11:16 Güncelleme Tarihi: 19.11.2022 11:16

Kandaki yüksek "kötü" kolesterol seviyeleri, inme ve kalp hastalığının yaygın nedenleri arasında yerini alıyor. Fakat kolesterol seviyesini tehlikeli aralıktan aşağıya çekmek oldukça zor olabilir. Birçok ilaç tedavisi, yaşam stilinde değişim gibi etkilerle bunu başarabilirsiniz. Fakat aynı zamanda beslenme sisteminize de ekleyebileceğiniz birkaç değişim mevcut.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.