Kurban etini yemeden önce mutlaka bunu yapın! Aksi halde...

Kurban Bayramı'nda kesilen kurbanlıkların saklanması ve hazırlanması konusunda uyarılarda bulunan Prof. Dr. Murat Tosun, süreç hakkında bilinmesi gerekenleri de özetliyor. Etin faydalarından da bahseden Tosun, zengin bir protein kaynağı olduğunun da altını çiziyor.
Giriş Tarihi: 29.06.2023 10:55 Güncelleme Tarihi: 29.06.2023 10:55

Kurban eti kesildikten sonra izlenmesi gereken adımları Prof. Dr. Murat Tosun anlatıyor.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.