Uzmanından uyarı: Kurban eti bu şekilde tüketilmeli...

Kurban Bayramı'nda kesilecek etlerin hazırlanması, saklanması ve nasıl tüketileceğine dair bilgilendirmede bulunan Uzman Diyetisyen Veysel Ciğerli, bayram esnasında tükettiğimiz diğer tatlı benzeri yiyeceklerde de porsiyon kontrolüne dikkat çekti. Aksi halde kişilerin birçok sağlık sorunu yaşabileceğini vurgulayan Ciğerli, etin pişirilmesi ile ilgili de önerilerde bulundu.
Giriş Tarihi: 23.06.2023 13:15 Güncelleme Tarihi: 23.06.2023 13:15

Özellikle ziyaretler sebebiyle öğün saatlerinde oynamalar olabileceğine dikkat çeken Uzman Diyetisyen Veysel Ciğerli, "Beslenme düzenimizdeki değişikliklere karşı tedbir alınmazsa, bazı sağlık problemleri yaşanabilir. Bu problemlerin başlıcaları sindirim güçlüğü, kabızlık, mide rahatsızlıkları, tansiyon yükselmesi, kalp çarpıntısı gibi sağlık sorunlarıdır.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.