Yemek yerken bunlara mutlaka dikkat edin! Sindirim sistemini yerle bir ediyor

Çiğnemek kadar basit bir şeyin vücudumuzda büyük bir fark yaratabileceğini biliyor musunuz? Aynı zamanda genel sağlığımızı da iyileştiriyor. Özellikle, yediklerimizi yavaş çiğnemek bizim için en doğru olandır. O halde, gelin birlikte çiğnemenin vücudumuz üzerinde yarattığı etkilere bir bakalım…
Giriş Tarihi: 11.04.2022 11:31 Güncelleme Tarihi: 11.04.2022 18:07

Tükürükle karıştırılmış yiyecekleri çiğneme süreci, ihtiyacımız olan tüm besin maddelerini daha kolay emilmesine yardımcı olur. Bu nedenle yemeğinizi yavaş çiğnemek en iyisidir. Her lokma yaklaşık 32 kez çiğnenmelidir. Bu sizin; yemekten daha fazla zevk almanızı, diş sağlığını güçlendirmenizi ve daha sayamadığımız birçok yararı sağlıyor.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.