Zeytinyağlıların en güzeli: Taze börülce tarifi

Ege mutfağının en sevilen sebzelerinden börülceyi bugün mutfağımıza davet ediyoruz. Hafif bir lezzet olan börülce içerdiği protein, vitamin, çinko ve potasyum sayesinde son derece faydalı. İşte taze börülce tarifi ve yapılışı.
Giriş Tarihi: 07.09.2021 13:00 Güncelleme Tarihi: 07.09.2021 13:01

ZEYTİNYAĞLI TAZE BÖRÜLCE NASIL YAPILIR?

Börülceleri ayıklayın ve ortadan ikiye kesin.
Soğanları yemeklik olacak şekilde doğrayın.
Domateslerin kabuklarını soyun ve minik küpler halinde doğrayın.
Geniş bir tencereye zeytinyağını alıp kızıdırın ve soğanları pembeleşinceye kadar kavurun.
Üzerine domatsleri ilave edin. Yaklaşık 5 dakika kavurduktan sonra börülceleri ve baharatları da tencereye ekleyin. 10 dakika malzemeleri kavurduktan sonra suyu ilave edin.
Yemeği suyunu çekene kadar pişirin. Afiyet olsun.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.