Bir tutam yeter! Her zaman kıtır kıtır ve küflenmeyen turşunun sırrı

Yumuşayan turşularda küf oluştuğu uzun zamandır biliniyor. Genelde turşu suyunun üzerindeki beyazlık, küflenmenin en büyük belirtisi. Sağlığa oldukça zararlı olmasının yanı sıra tüm turşuların da çöpe gitmesine neden olan bu durumu engellemenin ise aslında çok basit bir yöntemi bulunuyor.
Giriş Tarihi: 29.04.2022 09:05 Güncelleme Tarihi: 29.04.2022 09:05

Turşudaki küf zehirlenme vakalarına neden olabilir. Bu nedenle turşu suyu üzerindeki beyazlıkları görür görmez tüketmeyi kesmeniz gerekiyor. Faydalı bakterileri de yok eden bu küf, aynı zamanda yumuşayan turşuların da en büyük sebebi.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.