Dondurulmuş gıdaları çözerken yapılan hatalar! Zehirlenmeye neden oluyor…

Özellikle et, tavuk ve balık gibi ürünleri buzdolabında uzun süre saklamamız sağlık açısından mümkün değildir. Kısa zamanda üzerinde bakteri üreyebileceğinden tüketilmesi durumunda ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Ancak sıra dondurucuda saklanan bu yiyecekleri pişirmeye geldiğinde bazı yöntemler de bir o kadar tehlikeli olabilir.
Giriş Tarihi: 20.11.2022 09:56 Güncelleme Tarihi: 20.11.2022 09:56

İşte dondurucudaki yiyecekleri çözmek istediğinizde yapabilecekleriniz ve asla uygulamamanız gereken yöntemler…

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.