Meğer bunca zaman yanlış saklamışız! İşte ketçap şişelerinin “asıl durması gereken yer”

Yiyecekleri lezzetlendirmek adına kullandığımız soslar, sofralarımızın da birer vazgeçilmezi. Peki bu soslar nerede ve ne şekilde saklanmalı? Çoğumuzun ilk aklına gelen yer buzdolabı olsa da uzmanların bu konuda söyleyeceği farklı şeyler bulunuyor...
Giriş Tarihi: 08.07.2023 15:23 Güncelleme Tarihi: 08.07.2023 15:23

Bir restoranda ketçap ve acı sos şişelerinin genellikle masada durduğunu fark etmişsinizdir. Bunun sebebi; bu ürünlerin raf ömrünün daha fazla olmasının yanı sıra, çabuk bitmesidir. Peki siz evinizde nasıl saklıyorsunuz?

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.