Pişirmeden önce içerisine 1 kaşık ekleyin! Çıtır çıtır patateslerin tek sırrı...

Patates kızartırken veya fırında pişirirken, yanlış teknik uygulamalar sonucunda yumuşak bir kıvam elde edebiliriz. Ancak, patatesleri çıtır çıtır yapmak için doğru yöntemi bilmek önemlidir. İşte patateslerin çıtır çıtır olması için kullanılabilecek bir yöntem!
Giriş Tarihi: 21.12.2023 09:24 Güncelleme Tarihi: 22.12.2023 10:30

Kızartılmış ya da fırınlanmış olsun, kavrulmuş patateslerin sofradaki yeri gerçekten eşsizdir. Patates kızartması yapma konusunda herkesin kendi benzersiz püf noktaları olabilir, ancak Şef Millie Simpson'un paylaştığı bir yöntem var ki, patateslerinizi gerçekten çıtır çıtır yapabilirsiniz. Haydi birlikte göz atalım.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.