Yumurtayı kaynattığınız suyun içine birkaç damla limon suyu sıkın! Mucize etkilerine inanamayacaksınız

Yumurta pişirmenin birçok farklı yöntemi olsa da belki de en çok sevileni ve aslında en sağlıklı olanı haşlanmış şekilde tüketilmesi. Ancak yumurta haşlarken, kabuğunun çatlaması istenmeyen bir durumdur ve sıkça başımıza gelir. Bu durumda yumurtanın içerisinden süzülen kısmı hızla pişerken için pişmemiş kalabilir. Yumurtayı düzgün şekilde haşlamak ve çatlamasını önlemek için ise kullanacağınız bu yöntem size her seferinde kusursuz sonuçlar verecek.
Giriş Tarihi: 13.06.2022 09:38 Güncelleme Tarihi: 13.06.2022 09:54

Haşlanmış yumurta pişirmek bu yöntem sayesinde sizin için sorun olmaktan çıkacak. Her seferinde aynı lezzette yumurtalar pişirmek için ise tek yapmanız gereken bu püf noktalardan birini uygulamak.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.