Çikolatalı kat kat milföy tarifi: Isırdığınızda anında dağılan bir lezzet!

Milföy hamıurunun içine sarılmış çikolata ile damaklarınızda bir şölen yaratacak. Yapımı hem pratik hem de az malzemeli olan bu tarifi her an davet sofralarınızda kullanabilirsiniz! Isırdığınız an da çıtır çıtır bir lezzete şahit edeceksiniz. Hadi o zaman herkes mutfağa!
Giriş Tarihi: 14.09.2022 10:04 Güncelleme Tarihi: 14.09.2022 10:04
  • 4 Kişilik
  • Ev Yapımı
  • Diğer
  • Zorluk Derecesi: Kolay
  • Pişirme: 20 dakika Hazırlama 5 dakika
  • Porsiyon : 211 kcal

MALZEMELER

  • 1 paket milföy
  • Yarım kutu sürülebilir çikolata ya da damla çikolata
  • 1 yumurta sarısı
  • Üzerine serpmek için şeker

YAPILIŞI

  1. Milföyleri ortadan bölün. Sonra her karenin ortasına çikolatadan sürün eşit şekilde uçlarını birleştirin.
  2. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye tersini çevirip koyalım.
  3. Ardından üzerlerine yumurta sarısını sürelim. Bıçakla üzerine çizgiler atalım şeker serpiştirelim.
  4. 180 derece fırında yaklaşık 20 dakika kadar pişirelim.
  5. İşte taltımız hazır herkese afiyet olsun!
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.