Şekersiz kabak tatlısı tarifi

Kış lezzetlerinden biri olan kabak tatlısını bir de şekersiz deneyin! Bal ve tahinin verdiği muhteşem aroma sayesinde hem sağlıklı hem de lezzetli bir seçim yapmış olacaksınız. İşte şekersiz olduğuna inanamayacağınız kabak tatlısı tarifi...
Giriş Tarihi: 10.01.2022 08:45 Güncelleme Tarihi: 10.01.2022 08:45

MALZEMELER

Yarım kg kabak

Bal

Tahin

Kırılmış fındık

YAPILIŞI

Bal kabağını dilimleyip fırın kağıdına serin.

200 derece fırında 25 dk pişirin.

Üzerine bal gezdirip bekletin.

Tam soğuyunca tahin gezdirin ve ezilmiş fındıkları serpiştirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.