Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

Passaparola'da "Aşağıdakilerden hangisi devşirme olduğu halde padişahlık yapmıştır?" sorusunun doğru yanıtı "Sokollu Mehmet Paşa" olarak verildi. Ama Sokollu, padişahlık değil, sadrazamlık yapmıştı.

***

Ağızları leş kokanların isimlerini anarak, bu köşeyi kirletmeyi asla ve asla düşünmüyorum. Pisliklerini ve kokularını gizlemek için istedikleri kadar çığlık atabilirler...

NE DEMİŞ?
Kanal D'deki "Kadının Sesi" programında şarkıcı Pınar Erkmen canlı telefon bağlantısıyla katılan eşi Tarık Balta'ya şöyle dedi: "Zaten ben sana her zaman large (geniş) gelmiştim..."

GAF KÜRSÜSÜ
Marmarisli okurumuz Emre Taner, "Kurtlar Vadisi"nde, polisin sözde Marmaris Limanı'na yaptığı baskında bir Şehir Hatları Vapuru'nun fonda yer almasını gaf olarak nitelemiş.

BİZİM DECODER
Töre cinayetlerinin yalnızca bize özgü olmadığı gerçeğine National Geographic'deki "Aşk, Onur ve Sadakat" belgeselinde ibretle tanık oldum. Mitu, Hindistan'ın Pencap eyaletinde şofördü. Jessie Winders ise zengin ve soylu bir genç kızdı. Pazar yerinde birbirlerini görüp, aşık oldular. Ama Sih geleneklerine göre birbirleriyle evlenmeleri olanaksızdı. Gençler kaçıp, gizlice evlendiler. Ve kaçınılmaz son gerçekleşti. Bir akşam motosikletle evlerine dönerken, kızın ailesine mensup satırlı, kılıçlı kişilerin saldırısına uğradılar. Kız hayatını kaybetti... Öldü sanılarak yolun kenarına terk edilen genç adam ise saldırıdan ağır yaralı olarak kurtuldu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA