Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Bir lafa bakarım, bir de söyleyene

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, parasını ödemediği Oğuz Dağlaroğlu için Tahkim Kurulu'na çağrılınca dökülmüş... Tahir Kum'un haberinde Kızıl'ın, "Her Fenerbahçe maçından önce Hasagiç kırmızı kart görür, yerine geçen Oğuz Dağlaroğlu da beş tane yerdi" sözleri yer alıyor.
Sonrasında bunu Şekip Mosturoğlu doğruluyor, Aziz Başkan'a bildiriyor, O da Federasyon Başkanı Özgener'den gereğini yapmasını istiyor. Öncelikle Fenerbahçe'nin bu tepkisini aşırı buldum. Hazreti Mevlana'nın nefis bir yorumu vardır; "Bir lafa bakarım, laf mı diye... Sonra söyleyene bakarım, adam mı diye"
Karşılarında verdiği sözü tutmayan, attığı imzanın karşısında duramayan biri var. Federasyon kurullarının "öde" kararına rağmen hâlâ yan çiziyor.
Tahkim Kurulu'na ödeme yapmamasına mazeret olarak şüphelerini sunuyor.
Bugün hâlâ sahalarda olan oyuncuları töhmet altında bırakmaktan sakınmıyor. Oğuz Dağlaroğlu'nu beş gol yediği Fenerbahçe maçından sonra da oynatmaya devam ediyor, görev vermekten sakınmıyor. "Bu oyuncu şike yaptı" diye düşünüyor ama göndermiyor, kovmuyor.

ANTEPLİ DEĞİL AMA...
Ne zaman ki, "Öde kardeşim oyuncunun parasını. Verdiğin sözü tut" diyorlar, İbrahim Kızıl birden bire kara kaplıyı açıyor. Benim nüfus cüzdanımda yıllarca Gaziantep yazdı. İbrahim Kızıl Antepli değil, ama Gaziantepspor'un Başkanı. Bizim memlekette arkadan konuşulmaz, laflar yüze söylenir. Sözümüz sözdür, ecdadımız da adamdır.
Sayın Kızıl, oturduğu koltuğun anlamını iyi bilmeli...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA