Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Her haberin önemi ayrı

Her manşetin bir hikayesi var... Her gün, bölgemizdeki tüm muhabirlerimizden ve ajanslardan gelen onlarca, yüzlerce haberin nasıl kullanılacağı, hangisinin o günün manşeti olacağı Yazıişleri'nde titiz bir değerlendirmeye tabi tutuluyor.
Sabah Akdeniz'in her sayfasının dolu dolu olması için özen gösteriyoruz ve okuyucularımızdan aldığımız olumlu tepkiler de bunu başardığımızı gösteriyor. Her pazartesi günü bu köşede bir önceki haftanın manşetlerine bakıyoruz ancak tabii ki her sayfamız, tüm haberlerimiz bizim için önemli... Pazartesileri yaptığımız, manşetler üzerinden bir önceki haftanın gündemine göz atmak ve neler yaptığımızı hatırlatmak...
Geçen haftanın ilk manşeti eğitimle ilgiliydi. Antalya'da 122 okul, 13 pansiyon, 3 spor salonu, 2 halk eğitim merkezi, bir uygulama oteli ve bir sosyal tesisin inşaat halinde olduğu, Pazartesi günü 'Antalya eğitim şantiyesi oldu' başlığıyla manşette yer aldı.
Salı günü manşetimiz 'Yabancılarla evlilik furyası'ydı. 2012 yılında 4 bin 576 Türk vatandaşının yabancılarla evlendiğini, yabancı gelin sıralamasında da Rusların başı çektiğini tüm ayrıntılarıyla bu haberde işledik.
Çarşamba'nın manşeti ise turizmle ilgiliydi.
Turizmde Trafik Güvenliği Kurulu'nun turizm şoförlerine yönelik eğitimlerinin yarar sağladığını, denetimlerin de eskiye oranla çok sıtı tutulduğunu 'Turizmde yol artık güvenli' başlığıyla manşete taşıdık.
Perşembe gününün manşeti tüm bölgemizi ilgilendiren bir konunun analizini içeriyordu. Antalya'ya gelecek hızlı trenin güzergahı konusunda yaşananları 'Hızlı tren kavgası' manşetiyle kamuoyuna duyurduk. Isparta ve Burdurluların 'Güzergah bizim ilimizden geçsin' şeklindeki talepleri ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu'nun "Konya üzerinden Gazipaşa ve Alanya'yı da kapsayacak bir çalışma var" şeklindeki açıklamaları konunun tüm ayrıntılarıyla aydınlanmasını sağladı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in EXPO 2016 Genel Sekreterlik Binası'nın açılışını yaparken söyledikleri Perşembe gününün manşetini oluşturdu.
Eker'in hedefler, planlar ve yol haritası hakkında söyledikleri 'EXPO 2016 ile dünya tanıtımı' başlığıyla manşete çıktı.
Uzun süredir Antalya'da en çok konuşulan konuların başında gelen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın seçim sonucu Cumartesi'nin manşeti oldu. Tüm sürecini yakından takip edip kamuoyuna duyurduğumuz seçimleri mevcut Başkan Çetin Osman Budak'ın kazanmasını 'Patronların tercihi Budak' başlığıyla duyurduk.
Pazar gününün manşeti ise 'annelerimiz' oldu. Yılın Annesi ödül töreninde yaşanan duygusal anlar 'Benim annem yılın annesi' başlığıyla Sabah Akdeniz'in manşetindeydi...
Bir hafta daha dopdolu bir gündemle sona erdi, bugün yeni bir haftaya yepyeni gündemlerle başlıyoruz.
Tüm okurlarımıza mutlu ve sağlıklı günler diliyorum... Hoşça kalın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA