Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Denizli'nin eseri

Geçen senenin iki kupalı şampiyonu Beşiktaş dün gece katledilmiştir.
Kim ne derse desin Mustafa Denizli'yi anlamak mümkün değil.
İlk soru... Allah aşkına, herhangi bir takımda Nihat şimdiye kadar tek santrfor oynamış mıdır? Sanki Bobo, Nobre, Holosko sakat ya da cezalıymışlar gibi mahrumiyetten Nihat tek santrfor oynar gibiydi.
İkinci soru... G.Saray'ın sağ kanadı canavarlardan kurulu. Peki kim bu canavarlar?
Sabri ve Keita. Hem çabuklar, hem de çok diriler. Peki Denizli solda kimi oynatıyor? Yusuf'u. Yani Yusuf ve İsmail hem bu canavarları tutacak hem de hücum yapacaklar. Kimseyi güldürmeyin sayın Denizli.
Üçüncü soru...
Bu Tabata ne büyük futbolcuymuş ki, maçlar başladıktan sonra 8 milyon euroya transfer edilip, Beşiktaş'ın en kritik maçında sahaya kurtarıcı olarak sürülüyor. Ona yer açmak için takımın tüm dengeleri Mustafa Denizli tarafından çatırdatılıyor.

KELEBEK AVCISI RÜŞTÜ!
Gelelim maça... Rüştü adeta kelebek avcısı. Eğer Beşiktaş oyunun hemen başında o golü yiyorsa ya da diğer bir deyimle Mustafa Sarp bir kornerde hayatının en kolay golünü atıyorsa o takımın çok büyük problemleri var demektir.
İkinci gole bakın. Yılların kalecisi Rüştü tuttuğu topu rakibine "Al kardeşim gol yap" diye bırakıveriyor. Aslında tüm bu eksikliklere rağmen Beşiktaş G.Saray'ı bir daha bu kadar yorgun yakalayamazdı. İkinci yarıda o kadar yoruldular ki, imdatlarına kaleci Rüştü ve Beşiktaş defansı yetişiverdi.
G.Saray'a gelince... Kaliteli ayakları var.
Keita traktör gibi. Gidiyor, geliyor darmadağın ediyor. Milan Baros kim ne derse desin Türkiye'ye gelmiş en önemli atak oyuncularından biri. Maç boyunca orta saha hakimiyeti Beşiktaş'da imiş gibi gözükse de G.Saray bitirici vuruşları çok iyi yaptı.
5 hafta geride kaldığında liderle son şampiyon arasındaki fark 9 puan ise Mustafa Denizli oturup düşünmelidir. Belki o yine 'kargalar' falan diyecek ama unutma kargaların da bir görüşü olabilir değil mi Sayın Denizli?
Hakem Bülent Yıldırım maç boyu oldukça başarılıydı. Tek tartışılabilir kararı ikinci yarıda Franco'nun ceza alını dışında topu elle oynayıp oynamadığıydı.
Eğer temas var ve dışarıda ise karar kırmızı kart olmalıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA