Türkiye'nin en iyi haber sitesi
DİLEK GÜNGÖR

Soros’un parası yine mi çöpe gidecek?

Dünyanın hangi ülkesinde bir kargaşa olsa adını duyuyoruz. Çin'deki Tienenman olayları, Gürcistan, Ukrayna ve Kırgızistan'daki seçimler, Yunanistan'da SYRIZA'nın başa gelmesi, ABD'de Trump karşıtı sokak gösterileri... Sanırım adını çiçek, böcek isimlerinden alan devrimleri bir tek Türkiye'de tutmuyor. Ünlü spekülatör George Soros'tan bahsediyorum. Gezi olaylarından bu yana pek görünmüyordu. Referandum yaklaştıkça ortalığa çıkacağına dair emareler başladı.
Görmüşsünüzdür, 'Hayır' diye bir parti kuruldu. Başına da 15 yıllık kariyerinde bir o yana, bir bu yana yalpalayan Tuna Bekleviç getirildi. Bu zat, geçmişte siyasi partisini kurarken Soros'tan destek almıştı. Acaba yeni partisini kurarken de Soros finansman sağladı mı? Eğer destekliyorsa ihtiyar spekülatörün parası boşa gidecektir. Çünkü, Bekleviç'in 'başarılı!' geçmişi ortada...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA